20130114

BARU LAGI

Dah genap sebulan ak kerja.Ak rasa ak boleh jadi workaholic abad ni.Mana taknya hampir setiap malam ak asyik mimpi pasal kerja.Kerja.Kerja.dan Kerja.Boleh gila tahu!Ak nak jugak mimpi jumpa putera idaman qalbu ka..eh eh.

sapa nih?sapa nihhhh?x kenal!

Ak tak drive sendiri lagi.Naik van dulu.Iyolah.Lesen baru dapat.Nak suruh ak drive kat kawasan prai ni umpamanya macam merempuh ke sekumpulan gajah dari arah bertentangan.*Eh,hiperbola sangat ke*.


Haha.Itu cuma bayangan betapa ak yang tak pernah drive tiba-tiba nak drive kat kawasan kilang yang hyperbusy dengan kontene-kontena,lori-lori,kereta-kereta*nampak tak gandaan kat situ*.Tunggulah bila ak dah stabil,betul-betul mahir drive,ak akan dapatkan sebijik....epal.eh.kereta.aminn..

Ak tak kata ak tak suka kerja kat sini.Ak pun tak kata ak suka kerja kat sini.Cuma boleh lah.Menyesal?Hmm,bila ak start fikir ak menyesal buat sesuatu,ak cepat-cepat buang fikiran tu.Ak delete pemikiran yang macam tu dan install balik pemikiran yang positif.Dan jadilah begini...Ak tak boleh pernah menyesal.Sebab semua tu termasuk dalam kamus hidup ak.Setiap benda yang ak buat bukanlah sia-sia.Pasti ada kebaikannya walaupun sekelumit saja..*perghh,macam ahli falsesampah x*keke

Oh,ak tak jumpa lagi jodoh kat sini.Ok,chow!


izzamri




3 comments:

  1. idaman qalbu??
    hah??
    mesti hang layan cter kamal adli runtun qalbu ni
    hihihi

    ReplyDelete
  2. eh
    k.a berlakon dalam drama tu ka?
    hahaha
    tetiba nak edit balik ke Kalbu.
    buahahaha

    ReplyDelete
  3. gudluck yayang..beranikan diri drive keta yer..anggap gajah tu mcam semut..hikhik
    semoga jumpe jodoh nnti..aminn, xsbar nak tgok awk ade weewit..

    ReplyDelete