20121202

Ak tak boleh tido beberapa malam ni.Kalau terjaga dalam 2-3 pagi,ha!siaplah!Tak boleh nak tido balik.*sigh*.Benda-benda macam ni telah menganggu hormon dan peredaran darah ak.eh?!

Abaikan.Bukan itu yang ak mau cerita.

Ak selalu bayangkan.Lama dah benda ni.Tapi ak tak ingat bila.Tapi lama dah ar.Start bila ah ak bayangkan.Tak ingat.Tapi lama dulu ar.*menyampah tak rasa?*hahaha

Nanti..bila ak dah keja nanti,ak balik naik keta.*Eh,bila kau ada kereta?*Ak suruh BAYANGKAN.Drive sorang-sorang.Oh,lupa.Ak muda lagi.Jadi ak tak ada teman istimewa.Teman istimewa?Skema sangat ke?Tak kisah.Ak memang skema petala tahap gaban.Tak boleh sembang-sembang dalam kereta.Tak boleh suap-suap makan dalam kereta.Nampak macam forever alone kan?Tapi,ak tak kisah.Ak suka keadaan macam tu.Untuk berapa lama.Ntah ar kan.

Lepas tu,lepas habis keja,kalau bosan,pegi la mana-mana shopping complex.Giant pun boleh.Jalan sorang-sorang sambil tolak troli.Pergi memborong kat bahagian makanan.Beli banyak-banyak.Ak paling suka kalau tengok peti ais penuh.Heaven dunia yang sementara.*Sedar diri kat situ*.Kat rumah,malam-malam tengok movie kat tv sambil makan aiskerim.

Ekstrem sangatkah forever alone ak tu?buahahaha

Biarlah.Imaginasi ak begitu.

No comments:

Post a Comment