20121108

SIBUK DULU-DULU


Laptop ak dapat diselamatkan dengan "pembedahan" kecil.*masalah motherboard*
Selamat jugak RM300 melayang*sigh*
Tapi dia tak cover dengan format.*sigh again*


Bukak2,belek2.eh,eh..jumpa note lama ni*malas nak buang*

Sepatutnya penuh lagi,tapi sebab tak nak riak kan*angguk2*,ak dah buang sikit,eh,banyak.Banyak.

Semua tu untuk lab punya report.Sebab kena letak reference.Ak pun fikir ada orang nak refer ke kalau letak pun?Sebab report ni lecturer simpan.*Zaman ak kena buat dalam hardcopy*.Kalau ada orang refer ak punya report,kalau ada...*ohh,thank you kepada peminat I..oh,ohh*

Tapi,ak boleh jamin,kebanyakan reference yang ada dalam report budak kelas ak mesti sama.Manalah taknya,semua mencari di sumber yang sama kan,google di hati*sendiri mau tahu*.Ada ke yang tulis reference dia dari buku?*eh eh kenapa tengok I..eh*Ada ja,itu budak2 yang rajin.Ak..ak..rajin jugak.Rajin makan.Heh.

Dan..ak teringat.Ada sahabat,merangkap rummate ak bersama2 dua lagi sahabat tak tidur semata-mata nak siapkan report untuk satu eksperimen ni.Memang jadi zomba zombi kampung durian ah.Tapi,terima kasih ak ucapkan sebab diorang jadi reference ak sebab eksperimen tu ak buat lepas diorang.Senang sikit kerja ak.*tak belanja makan pun,heheh*

Ada banyak lagi kenangan.Tapi kalau nak taip semua kat sini memang tak ar*bajet diri sendiri macam ada orang baca,hahaha*.

Biarlah ak hidup dalam kenangan tu.Tak lemas pun.

Sebab kenangan tu buat ak menjadi gembira sendiri.Sendiri.


No comments:

Post a Comment