20120627

SYUKUR

Weee..*hati rasa gumbira tak terhingga seperti menaiki roller coster*

Syukur ak pada ILAHI sebab memudahkan perjalanan ak semalam dan hari-hari sebelumnya.
Tapi,paling best memang semalam *penghantaran draft*
Nasib baik supervisor ak sangat memahami akan tajuk ak dan menerima result ak seadanya.
*LUP U lah "papa"!*

Hensem kan our "papa".hemm,dah kawen.*muahahaha*

Agak2 apalah post ak hari ni kalau supervisor ak tak terima result ak semalam.Agak-agak ada tak *LUP U* tu?

Hanya ak sahaja yang tahu.Perghhh!



No comments:

Post a Comment