20111031

SIBUK KE?

Minggu ni memang lah sibuk.

Mengalahkan menteri yang asyik memikirkan macam mana nak menang pilihanraya yang bakal tiba.

Mengalahkan datin2 yang sibuk berpersatuan sampai anak2 ada konflik diri..*banyak baca novel HLOVATE eh*
Mengalahkan mak ak yang asyik menjahit baju kat rumah.*eh,apa kaitan?*


Minggu ni

ISNIN-lab 6 jam*menci lah I,menci!*

SELASA-hooo,tak ada apa2
RABU-pun tak ada jugak
KHAMIS-presentation project dengan kuiz analog*rasa macam kepala lutut terkeluar dari sendi*
JUMAAT-test statistic

TAPI3..(bak kata kawan ak)

Facebook tetap boleh buka*eh,ak tak nak bukak sebenarnya,tapi line tenet kuat,terpaksalah*ok..

Twitter pun boleh lagi diupdate

Blog pun boleh ak update jugak

So,ak mula tak faham dengan diri ak sendiri
Ak tak faham dengan orang lain
Masa yang ada,boleh buat kerja yang bakal diminta oleh pensyarah

Masa yang ada,boleh buat revision*revision?hebaat u*,belajar untuk test ke..kuiz ke..

Kadang2 ak pun berasa malu untuk mengatakan yang ak tidak punya cukup masa untuk melakukan semua itu.

Sebab ak sedar diri mengatakan bahawa masa itu memang cukup2 untuk kita
TETAPI
Kita tidak pandai merancang dengan sebaik-baiknya.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
muka meroyan malas 
  

+________________+ Reflect to myself.

No comments:

Post a Comment